Sidan innehåller affiliatelänkar som ger oss en provision när du gör ett köp. De hjälper oss att hålla sidan levande, men påverkar inte priset du betalar eller resultatet av vår analys. Vår prioritet är att ge dig pålitlig och transparent information.

Fördelar

  • Har ofta kampanjer med otroligt låga priser
  • Erbjuder även företagsabonnemang och mobiler
  • Spara upp till 100 GB surf

Nackdelar

  • Ingen kundservice via telefon

Specifikationer

Typ av abonnemang: Mobilabonnemang och mobilt bredband till privatkunder och företag
Bindningstid: Ingen bindningstid
Uppsägningstid: Ingen uppsägningstid
Surfmängd: 6, 26, 50 eller 100 GB
Rabatter: Student, barn och senior
Möjlighet att spara surf: Ja (upp till 100 GB)

Hallon erbjuder sina kunder fem mobilabonnemang som du tecknar utan bindningstid. Abonnemangen ger dig fria samtal och sms, men skiljer sig åt i hur stor surfmängd de innehåller. Det minsta abonnemanget är på 4 gigabyte och det största på 100 gigabyte. Hos Hallon får du spara upp till 100 gigabyte oanvänd surf.

Rabatter

För barn (under 18 år) och studenter erbjuder dubbel surf på Hallons abonnemang, medan seniorer (över 55 år) erbjuds lägre priser på abonnemangen. Hallon har ofta kampanjer med otroligt låga priser, och som standard får nya kunder halva priset på abonnemang under en begränsad tid.

Går i 3:s nät och har wifi-samtal

Hallon använder sig av 3:s mobilnät som täcker den absolut merparten av Sveriges befolkning. De har även stöd för VoLTE (samtal över 4G-nätet) och wifi-samtal, så skulle du befinna dig på en plats med dålig täckning finns det alternativ.

Förlitar sig på chattrobot och community för support

Hallon har många kunder och en engagerad community som är redo att hjälpa dig med alla dina frågor som rör ditt abonnemang. Deras chattrobot Berry klarar också av att svara på de vanligaste frågorna. Föredrar du att prata med en mänsklig kundservice är det dock också möjligt via chatt. Du får dock först meddela Berry att du önskar just att prata med en människa.

Användbar information om Hallon

Företagsnamn:Hi3G Access AB
Organisationsnummer:556593-4899
Hemsida:www.hallon.se
E-post:[email protected]
Öppettider (chatt):Helgfria vardagar 09.00 – 16.00.

Vårt omdöme av Hallon

Hallon har varit med länge och är fortfarande ett av de absolut mest prisvärda valen för alla som vill betala så lite som möjligt för så mycket surf som möjligt. De har varken bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang och priserna för nya kunder är låga. Till skillnad mot många andra lågprisoperatörer har de även en mobilbutik så att du kan köpa en ny telefon till ditt abonnemang.

vårt omdöme av hallon

Hallon är även ett bra alternativ för företagare som behöver enklare tjänster som mobil växel. Det finns mycket pengar att spara på att välja Hallon för både företagare och privatpersoner. Kundservicen är där det brister något, för det kan vara frustrerande att inte kunna ringa till en kundservicemedarbetare utan behöva vända sig till en chatt.

Slutbetyg

Villkor8,7
Kundservice7,7
Prisvärdhet8,9
Användarvänlighet8,8
Rabatter9,0
Funktioner7,2
Totalbetyg8,4

Vanliga frågor om Hallon

Vad har Hallon för bindningstid och uppsägningstid?

Hallon har varken någon bindningstid eller uppsägningstid på sina abonnemang.

Kan jag spara surf hos Hallon?

Ja, Hallon låter dig spara upp till 100 gigabyte surf om du har ett mobilabonnemang och upp till 200 gigabyte om du har ett bredbandsabonnemang

Vilket nät använder Hallon?

Hallon använder 3:s nät, vilket innebär att 99 procent av Sveriges befolkning täcks.

Har Hallon 5G??

Nej, Hallon har inga 5G-abonnemang, så du som letar efter ett sådant får vända dig till någon av de större operatörerna. Det är dock inte uteslutet att även Hallon kommer att kunna erbjuda 5G-abonnemang så småningom.

Har Hallon wifi-samtal?

Ja, Hallon erbjuder wifi-samtal, vilket gör att du kan få bättre samtalskvalitet och slipper samtal som bryts även om du har dålig täckning inomhus.