Vilka är Bäst-i-testet.se?

Bäst-i-testet.se är en kostnadsfri onlinetjänst som hjälper dig att hitta prisbelönta produkter av hög kvalitet. Idag finns en mängd produkttester som ska hjälpa konsumenten att välja rätt, men vilket ska man egentligen gå efter?

Vi som driver Bäst-i-testet.se blev själva förvirrade av alla olika tester vi hittade online och bestämde oss för att starta en plattform som sammanställde dem alla. Varför leta efter testvinnare på olika håll när du kan hitta alla på ett och samma ställe?

Vårt mål är att hjälpa kunder hitta kvalitativa produkter snabbare och enklare. Vi har även valt att lägga lite extra fokus på miljö och hållbarhet eftersom detta är något som är viktigt både för oss själva och för den moderna konsumenten.

Så utser vi våra testvinnare

Du är förmodligen ute efter så rättvisa och uppdaterade produkttester som möjligt. Vi förstår det – det är vi också när vi är på jakt efter nya prylar.

När vi utser våra testvinnare tar vi hänsyn till en rad olika faktorer för att kunna ge dig så ärliga rekommendationer som möjligt. Så här går processen till:

  1. Genomgång av tidigare tester. Det första vi gör är att noggrant gå igenom nyligen genomförda experttester som vi hittar i digitala medier samt i tryckt media.
  2. Kontaktar återförsäljare. Nästa steg är att kontakta återförsäljare och leverantörer för att gräva lite djupare. Vi ställer bland annat frågor om hållbarhet, garantier och miljömedvetenhet.
  3. Kundernas egna omdömen. Vad kunderna själva tycker om varje produkt är en viktig faktor i våra sammanställningar. Därför går vi grundligt igenom deras betyg och omdömen, både positiva och negativa sådana, inför vår slutliga sammanställning.
  4. Vi utser våra testvinnare. Efter all information vi samlat ihop har vi allt vi behöver för att utse våra testvinnande produkter. Vi delar dessutom in dem i olika kategorier, till exempel bästa gröna valet och bästa budgetvalet, för att du enklare ska hitta ett alternativ som passar just dig.

Din trygghet är vårt fokus

Vi som driver Bäst-i-testet.se vill att du ska känna dig trygg hos oss och att du ska vara nöjd med den produkt du väljer att köpa. Därför är våra tester enbart baserade på fakta samt tidigare kunders omdömen och recensioner.

Bortsett från det utgår vi alltid ifrån vad vi själva hade velat ha för information i liknande tester – vi är trots allt också helt vanliga konsumenter. Vårt mål är att du som konsument ska lita på oss och att du ska vilja återvända inför dina framtida köp.

Notera att våra samarbetspartners inte har något inflytande över resultaten i våra sammanställningar. Om vi gör ett samarbete med ett företag kommer detta att ske i form av ett sponsrat blogginlägg.

Därför är vår tjänst gratis

Att använda vår plattform och den tjänst vi erbjuder är helt kostnadsfritt. Du behöver inte heller registrera ett konto för att komma igång (däremot rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt spännande nyhetsbrev!).

Vi tar inte betalt av dig som besökare – istället tjänar vi provision från våra samarbetspartners. Om du väljer att göra ett köp via vår tjänst kommer du att skickas vidare till återförsäljarens hemsida. I samband med detta tjänar vi en provision, vilket gör vår tjänst fördelaktig för alla inblandade parter:

  • Vi får arbeta med det vi älskar – att hjälpa dig hitta produkter som underlättar din och familjens vardag.
  • Våra besökare får tillgång till kostnadsfria tester som kan hjälpa dem göra ett bättre köp.
  • Våra samarbetspartners får möjlighet att marknadsföra produkter som utsetts till bäst i test.

Hör av dig!

Om du tycker att något test saknas på vår webbplats är du välkommen att höra av dig till oss. Vi sätter alltid våra besökare i första hand och tar gärna emot konstruktiv kritik och tips.

Vill du synas på Bäst-i-testet.se?

Bortsett från att erbjuda grundliga tester av olika produkter erbjuder vi även en blogg där vi själva testar nya, spännande produkter regelbundet. Har du en produkt och vill nå ut till rätt målgrupp? Hör då av dig till oss.

blogglista.se