Vilka är Bäst-i-testet.se?

Bäst-i-testet.se är en kostnadsfri och provisionsfinansierad jämförelsetjänst som gör det enklare för dig att fatta bättre köpbeslut. Hos oss hittar du lättlästa och detaljerade sammanställningar av produkter och tjänster inom en rad olika kategorier – från barn och familj till sport och hemelektronik.

Idag finns det en mängd produkttester som ska hjälpa konsumenten att välja rätt, men vilket ska man egentligen gå efter? Vi som driver Bäst-i-testet.se blev själva förvirrade av alla olika testsidor vi hittade online och bestämde oss för att starta en plattform som sammanställde dem alla. Varför leta efter testvinnare på olika håll när du kan hitta alla på ett och samma ställe?

Vårt mål är helt enkelt att hjälpa kunder hitta kvalitativa produkter snabbare och enklare. Vi har även valt att lägga lite extra fokus på miljö och hållbarhet eftersom detta är något som är viktigt både för oss själva och för den moderna konsumenten.

Så utser vi våra testvinnare

Du är förmodligen ute efter så rättvisa och uppdaterade produkttester som möjligt. Vi förstår det – det är vi också när vi är på jakt efter nya prylar.

När vi utser våra testvinnare tar vi därför hänsyn till en rad olika faktorer för att kunna ge dig så ärliga rekommendationer som möjligt. Ungefär så här går processen till:

 1. Kundernas egna omdömen. Vad kunderna själva tycker om varje produkt är en mycket viktig faktor i våra sammanställningar. Därför går vi grundligt igenom deras betyg och omdömen, både positiva och negativa sådana, inför vår slutliga sammanställning.
 2. Läser experternas tester. I de fall det är möjligt läser vi även experternas egna tester för att skapa oss en ännu bättre bild av produkten i fråga.
 3. Individuell bedömning. När vi tagit del av kundernas omdömen och experternas tester är det dags att sålla bort de produkter som inte riktigt lever upp till förväntningarna. Kvar blir produkterna med högst betyg som vi sedan gör en individuell bedömning av. Här jämför vi bland annat egenskaper, specifikationer, funktioner och annat som skiljer de olika modellerna åt.
 4. Vi utser våra testvinnare. Slutligen utser vi de produkter som ska ingå i våra sammanställningar och skriver objektiva recensioner om dem. Vi väljer alltid minst tre produkter som vi dessutom delar in i olika kategorier, till exempel bästa gröna valet och bästa budgetvalet, för att du enklare ska hitta ett alternativ som passar just dig.

Din trygghet är vårt fokus

Vi som driver Bäst-i-testet.se vill att du ska känna dig trygg hos oss och att du ska vara nöjd med den produkt du väljer att köpa. Därför är våra tester enbart baserade på fakta, användaromdömen och expertbetyg.

Bortsett från det utgår vi alltid ifrån vad vi själva hade velat ha för information i liknande tester – vi är trots allt också helt vanliga konsumenter. Vårt mål är att du ska lita på oss och att du ska vilja återvända till oss inför dina framtida köp.

Observera att våra eventuella samarbetspartners inte har något inflytande över vilka produkter vi utser som testvinnare i våra egna sammanställningar. De påverkar inte heller priset du betalar för en produkt eller tjänst. 

Hur kan vår tjänst vara gratis?

Våra produktjämförelser är helt kostnadsfria, så även de verktyg vi erbjuder på plattformen. Du behöver alltså inte registrera ett konto för att hitta testvinnande produkter.

Däremot rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt kostnadsfria nyhetsbrev. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad om nya produkter som vunnit bäst i test. Självklart kan du avsluta prenumerationen när som helst och begära att vi tar bort dina uppgifter.

Vi tar inte betalt av dig som besökare, istället tjänar vi provision från våra samarbetspartners via så kallade spårningslänkar (även kallade affiliate-länkar).

Om du väljer att klicka dig vidare till en återförsäljare via vår hemsida och göra ett köp kan vi tjäna en provision i samband med köpet. På så sätt kan vi fortsätta hålla vår plattform uppdaterad och helt kostnadsfri för våra användare. Med andra ord står alla inblandade som vinnare:

 • Vi får arbeta med det vi älskar – att hjälpa dig hitta produkter som underlättar din och familjens vardag.
 • Våra besökare får tillgång till kostnadsfria produktjämförelser som kan hjälpa dem göra ett bättre köp.
 • Våra samarbetspartners får möjlighet att marknadsföra produkter som vi utsett till bäst i test.

Affiliatenätverk

De annonslänkar vi på Bäst-i-testet.se använder hämtar vi från program framtagna av följande affiliatenätverk:

 • Adtraction
 • AWIN
 • Amazon EU Affiliate Program
 • TradeDoubler
 • Adservice
 • Adrecord

Hör av dig!

Tycker du att det saknas något test på vår plattform? Eller vill du synas på sajten med din produkt eller butik? Hör då av dig till [email protected].

Vi sätter alltid våra besökare i första hand och tar gärna emot konstruktiv kritik. Vi är dessutom alltid öppna för samarbeten som kan vara av värde för våra besökare.

Här kan du också läsa mer om hur vi arbetar och våra allmänna villkor.