Vilka är Bäst-i-testet.se?

Bäst-i-testet.se är en kostnadsfri onlinetjänst som hjälper dig att hitta prisbelönta produkter av hög kvalitet. Idag finns en mängd produkttester som ska hjälpa konsumenten att välja rätt, men vilket ska man egentligen gå efter?

Vi som driver Bäst-i-testet.se blev själva förvirrade av alla olika tester vi hittade online och bestämde oss för att starta en plattform som sammanställde dem alla. Varför leta efter testvinnare på olika håll när du kan hitta alla på ett och samma ställe?

Vårt mål är att hjälpa kunder hitta kvalitativa produkter snabbare och enklare. Vi har även valt att lägga lite extra fokus på miljö och hållbarhet eftersom detta är något som är viktigt både för oss själva och för den moderna konsumenten.

Så utser vi våra testvinnare

Du är förmodligen ute efter så rättvisa och uppdaterade produkttester som möjligt. Vi förstår det – det är vi också när vi är på jakt efter nya prylar.

När vi utser våra testvinnare tar vi därför hänsyn till en rad olika faktorer för att kunna ge dig så ärliga rekommendationer som möjligt. Så här går processen till:

 1. Genomgång av tidigare tester. Det första vi gör är att noggrant gå igenom nyligen genomförda experttester som vi hittar i digitala medier samt i tryckt media.
 2. Kontaktar återförsäljare. Nästa steg är att kontakta återförsäljare och leverantörer för att gräva lite djupare. Vi ställer bland annat frågor om hållbarhet, garantier och miljömedvetenhet.
 3. Kundernas egna omdömen. Vad kunderna själva tycker om varje produkt är en mycket viktig faktor i våra sammanställningar. Därför går vi grundligt igenom deras betyg och omdömen, både positiva och negativa sådana, inför vår slutliga sammanställning.
 4. Vi utser våra testvinnare. Nu har vi det mesta vi behöver för att utse vinnarna i våra egna produktjämförelser. Vi delar dessutom in dem i olika kategorier, till exempel bästa gröna valet och bästa budgetvalet, för att du enklare ska hitta ett alternativ som passar just dig.

Din trygghet är vårt fokus

Vi som driver Bäst-i-testet.se vill att du ska känna dig trygg hos oss och att du ska vara nöjd med den produkt du väljer att köpa. Därför är våra tester enbart baserade på fakta, användaromdömen och expertbetyg.

Bortsett från det utgår vi alltid ifrån vad vi själva hade velat ha för information i liknande tester – vi är trots allt också helt vanliga konsumenter, precis som du. Vårt mål är att du ska lita på oss och att du ska vilja återvända till oss inför dina framtida köp.

Observera att våra samarbetspartners inte har något inflytande över vilka produkter vi utser som testvinnare i våra egna sammanställningar. 

Hur kan vår tjänst vara gratis?

Våra produktjämförelser är helt kostnadsfria, så även de verktyg vi erbjuder på plattformen. Du behöver alltså inte registrera ett konto för att hitta testvinnande produkter, däremot rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt kostnadsfria nyhetsbrev. På så sätt kan du hålla dig uppdaterad om nya produkter som vunnit bäst i test. Självklart kan du avsluta prenumerationen när som helst och begära att vi tar bort dina uppgifter.

Vi tar inte betalt av dig som besökare, istället tjänar vi provision från våra samarbetspartners via så kallade spårningslänkar (även kallade affiliate-länkar). Om du väljer att klicka dig vidare till en återförsäljare via vår hemsida och göra ett köp kan vi tjäna en provision i samband med köpet. På så sätt kan vi fortsätta hålla vår plattform uppdaterad och helt kostnadsfri för våra användare.

 • Vi får arbeta med det vi älskar – att hjälpa dig hitta produkter som underlättar din och familjens vardag.
 • Våra besökare får tillgång till kostnadsfria tester som kan hjälpa dem göra ett bättre köp.
 • Våra samarbetspartners får möjlighet att marknadsföra produkter som vi utsett till bäst i test.

Affiliatenätverk

De annonslänkar vi på Bäst-i-testet.se använder hämtar vi från program framtagna av följande affiliatenätverk:

 • Adtraction
 • AWIN
 • Amazon EU Affiliate Program
 • TradeDoubler
 • Adservice
 • Adrecord

Hör av dig!

Tycker du att det saknas något test på vår plattform? Eller vill du synas på sajten med din produkt eller butik? Hör av dig då till [email protected]

Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi sätter alltid våra besökare i första hand och är alltid öppna för samarbeten som kan vara av värde för våra besökare.

Du kan också signera för vårt nyhetsbrev, här uppdaterar vi alltid med nya testvinnare och erbjudanden.