Information om affiliatelänkar

Vilken är den bästa matkassen?

Den bästa matkassen enligt vår sammanställning kommer från Hello Fresh Bortsett från skyhöga betyg på Trustpilot och mycket flexibla leveranstider erbjuder Hello Fresh möjligheten att skräddarsy din helt egna matkasse Med andra ord passar deras tjänst både för barnfamiljer till vegetarianer och gourmander Läs mer om Hello Fresh och fem bra alternativ i vår sammanställning nedan!

Information om affiliatelänkar

Jämför våra 6 testvinnare

Du kan scrolla i sidled för att se alla produkter i jämförelsen.

1
image
2
image
3
image
image
image
image
Utmärkelse:Bästa matkassenBästa premiumkassenVi rekommenderarVi rekommenderarBästa vegetariska/veganska matkassenBilligaste matkassen
Produkt:Hello FreshMatkomfort.seLinas MatkasseMiddagsFridSimple FeastCityGross Matkasse
Betyg:
Antal personer:2 - 41 - 82 eller 42 - 42 - 52 - 6
Måltider per vecka:3 - 533 - 53 - 533 - 5
Pris:Från 490 kronorFrån 515 kronorFrån 599 kronorFrån 145 kronor (fruktkassen)Från 699 kronorFrån 399 kronor

1. Hello Fresh - Bästa matkassen

 • Antal personer: 2 – 4
 • Måltider per vecka: 3 – 5
 • Pris: Från 490 kronor
Hello Fresh matkasse bäst i test

Baserat på utbud och kundomdömen har vi utsett Hello Fresh till den bästa matkassen i vår sammanställning. Företaget har närmare 4 500 recensioner på Trustpilot och snittomdömet ”Utmärkt”, vilket vittnar om att kunderna uppskattar deras smidiga mattjänst.

För vegetarianen, familjen och gourmanden

Hello Fresh erbjuder tre och fem måltider per vecka för 2 – 4 personer och du har alltså möjlighet att välja detta själv. Hos Hello Fresh kan du välja mellan matkassarna: Klassiskt, Vegetariskt, Familjevänligt, Snabbt och enkelt, Fisk och grönsaker och Kalorismart.

Du har dessutom möjlighet att skräddarsy din helt egna matkasse, vilket innebär att du får ett antal recept att välja mellan från olika kategorier. I kategorierna Vegetariskt och Familjevänligt kan du välja mellan fem olika recept varje vecka. Snabbt och enkelt erbjuder fyra recept per vecka, Fisk och grönsaker två och Premium har ett nytt recept per vecka.

Den sista kategorin, Världens kök, har ett varierande antal recept att välja från. Allt som allt har du med andra ord mycket stora möjligheter att variera veckans meny genom Hello Fresh.

Flexibla leveransdagar och villkor

Många matkasseföretag levererar bara i veckoslutet eller början av veckan, men Hello Fresh är mer flexibla. Deras leveransdagar är måndag till söndag, och du väljer själv det alternativ som passar dig. Och vill du göra ändringar i din beställning behöver du dock göra det några dagar innan.

Det är också flexibelt att vara kund hos Hello Fresh. Du kan enkelt pausa dina beställningar om du exempelvis ska resa bort, eller avsluta prenumerationen när du vill.

Mycket prisvärt

Prismässigt är Hello Fresh inte det billigaste alternativet, men inte heller dyrast. Deras mycket höga kundomdömen, flexibla leveranstider och möjligheten att variera din kasse gör dem mycket prisvärda. Vi rekommenderar att du provar på Hello Fresh, i princip vilken diet du än följer. Och glöm inte att utnyttja den rabatt som du får som ny prenumerant.

 • Flexibla leveranstider (måndag till söndag).
 • Skräddarsy din matkasse.
 • Utmärkt kundomdöme på Trustpilot.
 • Inga matkassar för singelhushåll.

Beställ här:

 • Ingen bindningstid.
 • Snabba leveranser.

2. Matkomfort.se - Bästa premiumkassen

 • Antal personer: 1 – 8
 • Måltider per vecka: 3
 • Pris: Från 515 kronor

Såser, toppingar och soppor, tillagade från grunden – det är detta som skiljer Matkomfort.se från andra matkassar. Idén med den här matkassen är nämligen att erbjuda någonting mer än bara en kassa med råvaror och recept. Här är de svåraste momenten, som sås och grytbaser, redan färdiglagade av proffskockar, och kan sedan enkelt göra de sista momenten själv.

Står exempelvis en bouillabaisse på menyn kommer Matkomfort.se skicka med en färdiglagad grytbas och aioli att toppa med – du själv tillsätter fisken och låter grytan koka ihop medan du rostar brödkrutongerna. Tidsbesparande och möjlighet att njuta av en måltid utöver det vanliga, utan kockkunskaper, alltså.

Av de omkring 115 personer som hittills har lämnat sitt omdöme på Trustpilot är det ingen som är missnöjd. Företaget har 4,8 av 5 möjliga i snittbetyg. Även på Reco.se är snittomdömet högt – över 1 200 personer har röstat och snittet är 4,5 av 5.

En premiumkassen för gourmanden

Matkomfort erbjuder flera olika matkassar i olika kategorier och prisklasser, exempelvis Familjefavoriter och Vrooom, som innehåller extra snabblagade rätter.

Mest intressant är dock Premium, som går att få för ett till åtta personer, där en kasse innehåller fyra måltider. Kassen är dyrare än snittet, men så får du också råvaror av riktigt hög kvalitet, alltid ekologiska eller närproducerade grönsaker samt hemlagade grytbaser, såser, soppor, toppingar och kryddblandningar.

Föredrar du ett helvegetariskt premiumalternativ finns även det i en kasse som kostar något mindre.

Leverans på söndagar och inte bindande

Matkomfort levererar en gång i veckan, och då huvudsakligen på söndagar. Du kan själv välja om du vill ha leveransen varje eller varannan vecka och tilldelas en leveranstid. Du har alltså inte möjligheten att välja leveranstiden precis som det passar dig. Du kan dock be om att få kassen lämnad utanför dörren om du inte skulle vara hemma.

Vill du prova på Matkomfort.se behöver du inte oroa dig för uppsägningstid. Du kan när som helst avsluta prenumerationen, och sju dagar innan leverans kan du avboka eller ändra.

Om du gärna betalar lite mer för en matupplevelse utöver det vanliga och med baser förberedda av skickliga kockar från grunden är Matkomfort.se valet som passar dig bäst.

 • Premiumkasse med färdiga såser och grytbaser tillagade från grunden.
 • Även vegetariskt premiumalternativ.
 • Närodlade eller ekologiska grönsaker.
 • Dyrare alternativ.

Beställ här:

 • Ingen bindningstid.
 • Alltid fri frakt.

3. Linas Matkasse - Vi rekommenderar

 • Antal personer: 2 eller 4
 • Måltider per vecka: 3 – 5
 • Pris: Från 599 kronor
Linas matkasse

Linas Matkasse är ett populärt matkasseföretag som har funnits med ett tag. De har närmare 1 000 omdömen på Trustpilot och flera matkassar att välja mellan. Det finns dessutom möjlighet att skräddarsy innehållet. Ett pålitligt alternativ för dig som tänkt skaffa en matkasse under en längre period.

Beroende på var i landet du bor sker leveransen av matkassarna på söndag eller måndag. Du får en bestämd leveranstid då du förväntas vara hemma en dag innan leveransen sker. Är du inte hemma lämnas matkassen utanför din dörr. Smidigt, om än inte så flexibelt som Hello Fresh, där du har större möjlighet att välja leveransdag.

Enkelt, klassiskt eller vegetariskt

Hos Linas matkasse är det första du väljer om du vill ha kassen Enkelt och lättlagat, Klassiskt och inspirerande eller Vegetariskt.

Det förstnämnda alternativet innehåller mer snabblagade rätter och passar för dig med en hungrig familj som vill ha middag snabbt. Den klassiska matkassen innehåller älskade vardagsklassiker, men även en hel del inspirerande nya smaker. Och för dig som helst äter vegetariskt finns den helvegetariska kassen med allt från svenska och italienska till mer exotiska smaker.

Har du problem med laktos eller gluten? Då har du alltid möjlighet att skräddarsy din kasse genom att välja bland gluten- eller laktosfria rätter.

Bra pris särskilt som ny kund

Linas Matkasse erbjuder genomsnittliga priser på sina matkassar, men en rad generösa erbjudanden för nya kunder där du kan spara en stor slant. Håll utkik på hemsidan för att ta del av förmånliga välkomsterbjudanden, exempelvis rabatterat pris på dina första matkassar.

Många matkasseföretag erbjuder extra bra priser för nya kunder, men Linas matkasse är faktiskt bland de mest generösa. Dessutom gäller prenumerationen helt utan bindningstid.

 • Skräddarsy din matkasse – många rätter att välja mellan.
 • Tre kategorier av matkassar – även vegetarisk.
 • Ett populärt val bland hushållen.
 • Generösa välkomsterbjudanden.
 • En möjligt att välja leveransdag.

Beställ här:

 • Ingen bindningstid.
 • Skräddarsy din matkasse.

4. MiddagsFrid - Vi rekommenderar

 • Antal personer: 2 – 4
 • Måltider per vecka: 3 – 5
 • Pris: Från 145 kronor (fruktkassen)
middagsfrid-logo

Middagsfrid är ett annat populärt matkassealternativ. Likt Linas Matkasse erbjuder de ett brett utbud som riktar sig främst till familjer, men också till dig som vill ha en prisvärd kasse levererad varje eller varannan vecka.

Middagsfrid har många användare och har både blivit testvinnare och fått en del kritik av användare. Det är å andra sidan vanligt när det gäller matkassar som funnits länge på marknaden och haft många olika kunder.

På Trustpilot är snittomdömet det inte så övertygande – 2,2 av 5. Kritiken riktas främst mot att användare inte är nöjda med variationen på recepten samt att det inte går att skräddarsy matkassen. Samtidigt finns det också väldigt många positiva omdömen, där kunderna är nöjda med såväl kvaliteten på råvarorna som leveransen.

Flera valmöjligheter

Hos Middagsfrid finns det ingen möjlighet att skräddarsy matkassen, men desto fler fasta alternativ att välja mellan. Här hittar du Barnkassen (med barnens favoriter), Lättlagade kassen, Subersnabba kassen, Flexitariankassen, Vegokassen, Fruktkassen, Melliskassen och Originalkassen.

Avsaknaden av skräddarsydda val till trots är Middagsfrid ändå på sitt sätt ett av de mest flexibla alternativen. Detta eftersom du till exempel kan få en kasse med bara mellanmål eller frukt, något som få andra matkasseföretag erbjuder.

Leverans söndag till tisdag

Beroende på var du bor levererar Middagsfrid din matkasse på söndag, måndag eller tisdag. På leveransdagen får du ett preliminärt klockslag då kassen levereras med möjlighet att följa din leverans. Skulle du inte vara hemma lämnas kassan utanför dörren.

På den här punkten fungerar Middagsfrid som de flesta andra matkasseföretag, med undantag från Hello Fresh som har ett mer flexibelt leveranssystem.

Pausa eller avsluta prenumeration 9 dagar före

Skulle du vilja pausa din prenumeration eller helt avsluta den måste den kommande leveransen hinna avbokas, vilket betyder att du måste göra det 9 dagar innan. Det är viktigt att tänka på om du tar del av ett nykundserbjudande och bestämmer dig för att du inte vill ha en leverans till.

 • Roliga specialkassar med mellanmål eller bara frukt.
 • Generöst nykundspris och prova på-erbjudande.
 • Levererar till många delar av landet.
 • Sämre betyg än många konkurrenter.
 • Går inte att skräddarsy kassen.

Beställ här:

 • Ingen bindningstid.
 • Flexibelt leveranssystem.

5. Simple Feast - Bästa vegetariska/veganska matkassen

 • Antal personer: 2 – 5
 • Måltider per vecka: 3
 • Pris: Från 699 kronor
Simple feast matkasse

Simple Feast är något så unikt som en matkasse endast inriktad på veganska och vegetariska rätter. Vill du prova en grönare livsstil eller om du redan valt bort animaliska produkter i en eller annan form är det här det bästa valet. Råvarorna i kassen är dessutom 100 procent ekologiska och närodlade.

Med över 2 500 Trustpilot-recensioner har Simple Feast övervägande positiva omdömen, med ”Utmärkt” som snitt.

Mycket färdiglagat

En annan sak som gör att Simple Feast sticker ut från andra matkassar är att mycket av det du får hemlevererat är färdiglagat. De professionella kockarna som jobbar för Hello Fresh har alltså förberett det mesta till den grad att du kan ha middagen på bordet på 15 minuter.

De har även ett särskilt ”Comfort Food”-erbjudande, där du beställer färdiga gryträtter på glasburk, som bara tar 5 minuter att värma.

Hos Simple Feast kan du få tre måltider i veckan för mellan två och fem personer. Du väljer själv vad de här tre måltiderna ska vara på en veckomeny och det finns fem alternativ. Mycket av maten du kan välja mellan innehåller spännande smaker från olika delar av världen – inte sällan smakkombinationer som är svåra att få till själv för amatören.

Avsluta när du vill

Du förbinder dig inte till något när du prenumererar på en matkasse hos Simple Feast, och kan därför avsluta när du vill. Ska du resa bort eller av annan anledning vill pausa leveransen går även det bra.

Leveransen från Simple Feast sker på söndagar eller måndagar, beroende på var du bor, mellan kl. 12 och 22. Du får meddelande om när leveransen uppskattas anlända, men det är alltså ingen exakt leveranstid.

I jämförelse med exempelvis Hello Fresh är det här alltså ett betydligt mindre flexibelt alternativ. Kan du stå ut med det är det här dock det självklara valet för dig som vill ha en grön och helt ekologisk matkasse.

 • Vegetariskt, ekologiskt och närodlat.
 • Det mesta är färdiglagat.
 • Spännande smaker.
 • Bara leverans en särskild dag i veckan och inga exakta tider.

6. CityGross Matkasse - Billigaste matkassen

 • Antal personer: 2 – 6
 • Måltider per vecka: 3 – 5
 • Pris: Från 399 kronor
citygross matkasse

City Gross är en välkänd matvarubutik, men visste du att de också erbjuder matkassar? Här hittar du allt från Familjekassen (även med ett helt laktosfritt alternativ) till ViktVäktarnas matkasse. CityGross erbjuder även den billigaste matkassen i vår sammanställning.

Billiga kassen för 399 kronor

City Gross billigaste matkasse har prisats bland annat i Expressen där den fick fyra getingar och omdömet ”Fantastiskt gott och prisvärt”. Recepten till kassen följer inte med som någon broschyr, utan du hittar dem i stället på hemsidan. Sedan är det bara att beställa kassen och antingen plocka upp den själv i din City Gross-butik eller få den hemlevererad.

Om du väljer att plocka upp kassen själv får du möjligheten att även plocka ner andra varor från City Gross sortiment som du behöver. Då behöver du med andra ord inte slösa tid i butiken utan kan sköta hela handlingen hemifrån.

Leverans på måndagar

City Gross erbjuder sin matkasse till flera svenska städer och levererar på måndagar mellan kl. 16 och kl. 21. Skulle du inte vara hemma gör budet en bedömning om det är säkert att lämna varorna utanför dörren. När varorna lämnas utanför dörren är det nämligen du som har ansvaret för dem.

Vi tycker att det är en vettig policy, då du som kund inte ska behöva oroa dig för att din matkasse blir stulen och sedan stå helt utan möjlighet att få någon ersättning för den.

Matkassen kostar 49 kronor att få levererad, vilket är ett minus, med tanke på att många av konkurrenterna har gratis leverans. Men trots att du får betala för frakten är ändå City Gross den billigaste matkassen i vår jämförelse.

 • Billigaste matkassen i jämförelsen.
 • Strålande betyg av kunderna.
 • Möjlighet att handla andra varor om du hämtar upp själv.
 • Frakten kostar extra.

Beställ här:

 • Ingen bindningstid.
 • Snabba leveranser.

Guide: Hur du väljer rätt matkasse

Idag finns det mängder av matkassar att välja mellan, vilket har många fördelar för dig som kund. Dels finns det kassar som passar alla smaker samtidigt som det stora utbudet pressar också ner priserna.

I vår köpguide nedan guidar vi dig fram till hur du hittar den matkasse som bäst passar in på dina behov och krav.

Vad är en matkasse?

En matkasse är enkelt förklarat en färdig kasse innehållande råvaror som du beställer från ett företag. I kassen finns recept och tillräckligt med ingredienser för ett visst antal personer och middagar (exempelvis 3 måltider för 2 personer per vecka).

Fördelen med matkassar är att du slipper leta fram recept och bege dig till affären. Du får dessutom möjlighet att testa maträtter du kanske aldrig testat annars.

Att det är lyxigt med matkasseleveranser varje vecka betyder dock inte att det kostar särskilt mycket per än att gå och handla själv.

I affären har du visserligen möjlighet att plocka ihop de billigaste råvarorna eller välja varor med extrapris. Men å andra sidan är det mycket lätt hänt att även andra produkter slinker ner i vagnen, som du inte tänkt handla innan. Det gör att matkassen faktiskt kan bli ett mer ekonomiskt alternativ i längden.

Hur beställer jag en matkasse?

För att starta en prenumeration på matkassar behöver du bara surfa in på hemsidan till det matkasseföretag du har valt, välja vilken kasse du vill beställa, till hur många och när du vill få den levererad.

I vissa fall kan du få möjligheten att plocka upp kassen själv, men allra smidigast är det förstås att få den levererad till dörren.

När du gjort din beställning får du ett bekräftelsemejl och dagen innan det är dags för leverans får du en påminnelse, oftast genom sms.

Hos vissa av företagen får du dessutom en länk där du kan följa budet. På så sätt vet du exakt när du behöver vara hemma för att ta emot kassen.

Alla matkasseföretag värda namnet gör det enkelt att fortsätta få leveranser varje vecka, hoppa över en leverans eller avsluta helt när du känner för det.

Bra att tänka på när du beställer en matkasse

Innan du beställer en matkasse finns det en del saker som kan vara bra att känna till.

Inte ett substitut för att handla i butik

En matkasse kan inte helt och hållet ersätta dina besök i matbutiken. Du kan till exempel inte handla saker som toalettpapper, frukt, bröd, mjölk. Se det istället som ett värdefullt komplement.

Basvaror ingår sällan

En annan viktig sak att tänka på är att du förväntas ha vissa grundläggande saker hemma, såsom olja eller smör att steka i. Det förekommer även att vissa recept förutsätter att du har mjölk eller salt.

Du vet dock på förhand vad veckans recept kommer vara och du kan därför kolla upp innan vad du behöver hemma. Vanligtvis kommer leveranser på söndagar eller måndagar, så du kan göra det till en rutin att se om du behöver handla något extra.

Ett bra val för dig som saknar inspiration i köket

En matkasse passar perfekt för dig som har svårt att hitta inspiration i köket. Eftersom du varje vecka får nya recept slipper du själv lägga tid på att leta upp nya smakkombinationer som passar.

Att du sparar mycket tid på att välja en matkasse är också en enormt bra anledning till att testa. Detta gäller så väl för dig som inte tycker om att laga mat som dig som älskar att pyssla i köket.

Många matkasseföretag erbjuder dessutom ofta många ekologiska råvaror. Om du själv brukar tveka över att välja de något dyrare ekologiska alternativen i mataffären får du detta mer hälsosamma alternativ på köpet när du väljer en matkasse.

Matsvinnet minskar också betydligt om du väljer en matkasse för rätt antal personer som bor i ditt hushåll. Detta eftersom de råvaror som du får med i kassen är planerade mer precist än när du handlar själv.

En matkasse är:

 • Tidssparande
 • Varierande
 • Klimatsmart (minskar matsvinn och innehåller ekologiska produkter)
 • Ett enkelt sätt att laga god och näringsriktig mat för dig som vanligtvis inte älskar att stå i köket

En matkasse är inte:

 • Färdiglagad mat som levereras i förpackningar (med vissa undantag)
 • Ett substitut till att gå och handla (du behöver fortfarande basvaror hemma)

OBS! Bäst-i-testet.se kan inte garantera att de omdömen vi använt som källor har lämnats av personer som köpt eller använt produkten. Läs mer i våra allmänna villkor.

Liknande tester

ljudboktjänst
4 Ljudbok testade
nextory logo
Bästa ljudboksappen Nextory
Streamingtjänster test
9 Streamingtjänster testade
allenete
Bäst i test Allente Stream
bästa webhotell
4 Webbhotell testade
misshosting bästa webbhotell
Bästa webbhotellet Miss Hosting
tv-abonnemang bäst i test
4 TV-abonnemang testade
allente logo
Bäst i test Allente
man leter efter mobilabonnemang
7 Mobilabonnemang testade
vimla - bästa mobilabonnemang
Bäst i test Vimla
mobilt-bredband test
3 Mobilt bredband testade
hallon logga
Bästa mobila bredband Hallon

Vanliga frågor

Enligt vår bedömning erbjuder Hello Fresh den bästa matkassen just nu. Förutom flexibla leveranstider erbjuder företaget möjligheten att komponera en skräddarsydd matkasse som passar just din smak.

Den bästa matkassen är den som innehåller just den typ av råvaror och recept som passar kunden. Därför erbjuder de flesta matkasseföretag flera valmöjligheter.

Leveransvillkoren är också viktiga när det kommer till matkassar. Det bör vara att enkelt få kassen levererad under tider som passar dig som kund, samt att pausa leveransen när du är bortrest.

Ja, i de allra flesta fall får du kassen levererad hem till dörren.

Simple Feast är ett företag som är helt inriktad på vegetariska och veganska matkassar. De har utmärkt betyg från Trustpilot och rekommenderas som den bästa vegetariska matkassen på Bäst-i-testet.se.

Att köpa en matkasse är enkelt och smidigt, och sker helt och hållet online. Du surfar in på hemsidan för det företag som du vill beställa från och väljer ett alternativ som passar dig. Du kan välja antal portioner, typ av kasse (exempelvis vegetarisk eller klassisk) och när du vill att den ska levereras.

Citygross erbjuder den billigaste matkassen i Sverige just nu. Med ”Billiga Kassen” får du fyra middagar för 4 personer för 399 kronor.

Många matkasseföretag har dessutom kampanjer och erbjudanden för nya kunder. Det lönar sig att hålla utkik efter sådana innan du gör din första beställning.

Det finns många olika företag som levererar matkassar och de konkurrerar om kunderna. Därför erbjuder de i regel en stor variation av matkassar för att passa olika dieter, önskemål och smaklökar. Det finns allt från klimatsmarta matkassar, till vegetariska, extra nyttiga (för dig som vill gå ner i vikt) och klassiska favoriter för hela familjen.

Hos Simple Feast finns inte bara vegetariska matkassar utan även helt veganska. Du kan välja tre middagar i veckan för 2 upp till 5 personer. Dessutom har du möjligheten att skräddarsy din meny utifrån de recept som erbjuds.

Hjälpte det här testet om Matkasse dig?

15 Röster, Genomsnitt: 4.9/5
Skriv recension

Dela testet

Liknande tester

ljudboktjänst

Ljudboksapp: 4 testade appar

Streamingtjänster test

Streamingtjänster: 9 testade tjänster

bästa webhotell

Webbhotell: 4 testade tjänster

Testvinnare - Matkasse

 1. Hello Fresh matkasse bäst i test

  Hello Fresh

  Bästa matkassen
 2. Matkomfort.se

  Bästa premiumkassen
 3. Linas matkasse

  Linas Matkasse

  Vi rekommenderar

Vanliga frågor

Enligt vår bedömning erbjuder Hello Fresh den bästa matkassen just nu. Förutom flexibla leveranstider erbjuder företaget möjligheten att komponera en skräddarsydd matkasse som passar just din smak.

Den bästa matkassen är den som innehåller just den typ av råvaror och recept som passar kunden. Därför erbjuder de flesta matkasseföretag flera valmöjligheter.

Leveransvillkoren är också viktiga när det kommer till matkassar. Det bör vara att enkelt få kassen levererad under tider som passar dig som kund, samt att pausa leveransen när du är bortrest.

Ja, i de allra flesta fall får du kassen levererad hem till dörren.

Simple Feast är ett företag som är helt inriktad på vegetariska och veganska matkassar. De har utmärkt betyg från Trustpilot och rekommenderas som den bästa vegetariska matkassen på Bäst-i-testet.se.

Att köpa en matkasse är enkelt och smidigt, och sker helt och hållet online. Du surfar in på hemsidan för det företag som du vill beställa från och väljer ett alternativ som passar dig. Du kan välja antal portioner, typ av kasse (exempelvis vegetarisk eller klassisk) och när du vill att den ska levereras.

Citygross erbjuder den billigaste matkassen i Sverige just nu. Med ”Billiga Kassen” får du fyra middagar för 4 personer för 399 kronor.

Många matkasseföretag har dessutom kampanjer och erbjudanden för nya kunder. Det lönar sig att hålla utkik efter sådana innan du gör din första beställning.

Det finns många olika företag som levererar matkassar och de konkurrerar om kunderna. Därför erbjuder de i regel en stor variation av matkassar för att passa olika dieter, önskemål och smaklökar. Det finns allt från klimatsmarta matkassar, till vegetariska, extra nyttiga (för dig som vill gå ner i vikt) och klassiska favoriter för hela familjen.

Hos Simple Feast finns inte bara vegetariska matkassar utan även helt veganska. Du kan välja tre middagar i veckan för 2 upp till 5 personer. Dessutom har du möjligheten att skräddarsy din meny utifrån de recept som erbjuds.