Information om affiliatelänkar

Vilken sminkspegel med belysning är bäst i test?

Den bästa sminkspegeln just nu i vår sammanställning är Bright Beauty Vanity Namira Det här är en sminkspegel med dimbar LED-belysning i tre lägen som rent designmässigt påminner om en klassisk Hollywood-sminkspegel Sminkspegeln lyser dessutom i upp till 50 000 timmar och du väljer själv om du vill ha varmt eller kallt ljus Läs mer om Namira, och två bra alternativ som vi också rekommenderar, i vår stora sammanställning nedan!

Information om affiliatelänkar

Jämför våra 3 testvinnare

Du kan scrolla i sidled för att se alla produkter i jämförelsen.

1
image
2
image
3
image
Utmärkelse:Bäst i testMest prisvärdVi rekommenderar
Produkt:Bright Beauty Vanity NamiraBeurer – BS 55 sminkspegelBrowgame Cosmetics Original
Betyg:
Tillverkare:Bright Beauty VanityBeurerBrowgame Cosmetics
Drift:Kabel till vägguttag4 x 1.5V AAA-batterier (ingår)Uppladdningsbart inbyggt batteri (laddas med Micro USB-kabel)
Ljus:12 x 5 watt LED-lampor med 3 olika ljuslägenDimbar LED-belysningDimbar LED-belysning
Mått:43 x 58 centimeter (höjd och bredd)13 centimeter (diameter)19 x 16 cm (höjd och bredd)
Prisnivå:HögLågMellan

1. Bright Beauty Vanity Namira - Bäst i test

 • Tillverkare: Bright Beauty Vanity
 • Drift: Kabel till vägguttag
 • Ljus: 12 x 5 watt LED-lampor med 3 olika ljuslägen
 • Mått: 43 x 58 centimeter (höjd och bredd)
 • Prisnivå: Hög
Bright Beauty Vanity Namira

Bäst i test av alla sminkspeglar enligt vår bedömning är Bright Beauty Vanity Namira. Det här är en stor sminkspegel designad för att efterlikna en klassisk backstage-spegel på teatrar och filminspelningar. Och tack vare LED-belysningen får du perfekt ljusstyrka för att få den look som du drömt om.

Namira kopplas in i väggen med en sladd för att ge ström till de 12 lampor som sitter utplacerade runt spegeln. Här kan du välja mellan tre ljuslägen – varmt dagsljus, mellanljus och vitt ljus – en funktion som bara de bästa speglarna på marknaden har.

Sminkspegel med belysning - 
Bright Beauty Vanity Namira


Ljusstyrkan justerar du själv enkelt med knappar på spegeln och LED-lamporna har en hållbarhet på upp till hela 50 000 timmar. Kabel för att ansluta spegeln och en garantitid på 2 år ingår, och du behöver inte montera någonting.

Bright Beauty Vanity Namira kostar strax över tusenlappen och har fått bra betyg hos CDON, den officiella sidan för Bright Beauty Vanity, med flera.

 • LED-ljus som kan justeras mellan varmt, mellan och vitt ljus.
 • Klassisk design som passar på vilket sminkbord som helst.
 • Lamporna lyser i upp till 50 000 timmar.
 • Kostar över 1 000 kronor.

I samarbete med pris-logo

2. Beurer – BS 55 sminkspegel - Mest prisvärd

 • Tillverkare: Beurer
 • Drift: 4 x 1.5V AAA-batterier (ingår)
 • Ljus: Dimbar LED-belysning
 • Mått: 13 centimeter (diameter)
 • Prisnivå: Låg
Beurer - BS 55 sminkspegel

Du äger kanske redan en svängbar spegel med förstoring som gör det lättare att applicera smink och noppa ögonbrynen. Men har din spegel LED-ljus? Det har nämligen den här prisvärda spegeln från Beurer som dessutom kommer med en steglös dimmerfunktion. Med en touch-sensor ställer du enkelt in ljuset som du vill ha det och kan applicera smink med större precision.

Beurer - BS 55 sminkspegel

Spegelns ljus drivs av fyra AAA-batterier. Det är smidigt på sitt sätt, men vi hade ändå hellre sett att spegeln gick att ladda, som Browgame Cosmetics Original Lighted Makeup Mirror, som är en annan portabel spegel vi rekommenderar.

Är priset det viktigaste för dig är dock BS 55 valet för dig, då den bara kostar cirka 400 kronor. Då får du dessutom 3 års garanti på köpet.

 • Svängbar spegel med förstoring och inbyggda LED-ljus.
 • Steglös justering av ljusstyrkan med touch-kontrollen.
 • Billig – kostar cirka 400 kronor.
 • Ej uppladdningsbara batterier.

I samarbete med pris-logo

3. Browgame Cosmetics Original - Vi rekommenderar

 • Tillverkare: Browgame Cosmetics
 • Drift: Uppladdningsbart inbyggt batteri (laddas med Micro USB-kabel)
 • Ljus: Dimbar LED-belysning
 • Mått: 19 x 16 cm (höjd och bredd)
 • Prisnivå: Mellan
– Browgame Cosmetics Original

Vårt rekommenderade val kommer från Browgame Cosmetics, och är en portabel sminkspegel som placerar sig i mellanprisklassen. Det inbyggda LED-ljuset justerar du enkelt efter tycke och smak med en touch-knapp på spegeln.

För att slå av och på spegeln trycker du lätt på knappen och för att justera ljuset håller du inne knappen i två sekunder. Du har dessutom en medföljande magnetisk spegel som förstorar fem gånger när din makeup kräver extra noggrannhet.

Browgame Cosmetics laddas enkelt med den medföljande Micro USB-kabeln, men det är förstås ett minus om detta behöver göras för ofta. Se därför till att ha spegeln laddad innan du påbörjar den viktiga sminkningen inför festen.

Den här sminkspegeln har fått fina betyg hos bland andra Lyko.se, där den har snittbetyget 4,3 av 5 möjliga. Dock menar vissa användare att batteritiden är för kort, men överlag är användarna mycket nöjda med dess funktion.

 • Portabel sminkspegel med extra förstoringsspegel.
 • Laddas med Micro-USB.
 • Många fina användaromdömen.
 • Enkel justering av ljusstyrkan.
 • Vissa användare menar att batteritiden är kort.

 • Snabb leverans.
 • 14 dagars ångerrätt.
I samarbete med pris-logo

Så väljer du rätt sminkspegel med belysning

Det finns några saker som är bra att tänka på innan du väljer sminkspegel. Olika modeller har nämligen sina egna för- och nackdelar och beroende på dina egna preferenser finns det bättre eller mindre bra val.

Här är några viktiga saker att ha i åtanke innan du köper din nya sminkspegel med belysning.

1. Vill du kunna ta med dig spegeln?

Det finns både portabla sminkspeglar och sådana du skruvar fast i väggen. De portabla använder sig av batterier, antingen utbytbara eller integrerade, som du behöver ladda regelbundet. En väggfast spegel är oftast större och för att ljusen ska lysa behöver du koppla in den med en sladd i väggen.

2. Hur viktig är designen?

Om du är ute efter en spegel som sitter på väggen i ditt rum spelar designen stor roll. Kanske är det värt att lägga lite extra pengar på en sminkspegel som är snyggare och fyller funktionen som inredningsdetalj samtidigt som den är praktisk.

3. Hur stor ska spegeln vara?

Sminkspeglar kommer i olika storlekar och här spelar dina preferenser och hur mycket utrymme du har i ditt rum stor roll.

Är du inte säker på om du har plats för en större sminkspegel kan det vara lika bra att välja en portabel modell – även om du ska använda den på samma plats.

En större spegel kan å andra sidan vara bättre för mer avancerad sminkning och för att lättare få en helhetsbild över hur du ser ut.

4. Vad får spegeln kosta?

Sminkspeglar med belysning går att hitta för några hundralappar, men det finns också modeller som kostar över 1 000 kronor. Ofta får du vad du betalar för, vad gäller kvalitet, funktioner och design.

Det går dock att hitta bättre eller sämre sminkspeglar i alla prisklasser, så bestäm först vad din budget är och sedan kan du börja jämföra.

5. Välj en spegel med LED-ljus som går att justera

De bästa sminkspeglarna med belysning använder sig av LED-ljus. Det kan också vara bra att välja en modell med justerbar belysning som du kan anpassa efter behov. Om du ska noppa ögonbrynen eller behöver få till en perfekt sminkning vill du inte sitta med en sminkspegel som ger dig för dåligt ljus.

6. Välj en modell med bra betyg

Om du vill vara säker på att bli nöjd med ditt köp är det bra om du köper en sminkspegel som fått höga betyg av användarna själva. På den här sidan presenterar vi tre sminkspeglar med belysning som alla fått fina omdömen och som förmodligen inte kommer att göra dig besviken.

OBS! Bäst-i-testet.se kan inte garantera att de omdömen vi använt som källor har lämnats av personer som köpt eller använt produkten. Läs mer i våra allmänna villkor.

Innehållsförteckning

Liknande tester

Mascara bäst i test
5 Mascara testade
Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
Bäst i test Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara
Brun utan sol bäst i test
3 Brun utan sol testade
Tanrevel Pro Luxury Dark
Bäst i test Tanrevel PRO
bäst i test Concealer
4 Concealer testade
Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer
Bäst i test Yves Saint Laurent Touche Eclat Concealer
eyeliner test
5 Eyeliner testade
L'Oreal Super Liner Perfect Slim'
Bäst i test L’Oreal Super Liner Perfect Slim

Vanliga frågor

Det bästa ljuset för sminkning får du av LED-lampor. Helst ska du också kunna ställa in ljusstyrkan så att du kan välja mellan starkare och svagare samt kallt och varmt ljus.

Enligt vår bedömning är den bästa sminkspegeln just nu Bright Beauty Vanity Namira, en stor sminkspegel med justerbara LED-ljus runt ramen och marknadens (enligt oss) snyggaste design.

Det finns många återförsäljare av sminkspeglar online. Hos Bäst-i-testet.se tipsar vi om några bra sminkspeglar med belysning som du kan köpa hos kända återförsäljare.

Hjälpte det här testet om Sminkspegel med belysning dig?

Skriv recension

Dela testet

Liknande tester

Mascara bäst i test

Mascara: 5 testade modeller

Brun utan sol bäst i test

Brun utan sol: 3 testade produkter

bäst i test Concealer

Concealer: 4 bästa produkterna

Testvinnare - Sminkspegel med belysning

 1. Bright Beauty Vanity Namira

  Bright Beauty Vanity Namira

  Bäst i test
 2. Beurer - BS 55 sminkspegel

  Beurer – BS 55 sminkspegel

  Mest prisvärd
 3. – Browgame Cosmetics Original

  Browgame Cosmetics Original

  Vi rekommenderar

Vanliga frågor

Det bästa ljuset för sminkning får du av LED-lampor. Helst ska du också kunna ställa in ljusstyrkan så att du kan välja mellan starkare och svagare samt kallt och varmt ljus.

Enligt vår bedömning är den bästa sminkspegeln just nu Bright Beauty Vanity Namira, en stor sminkspegel med justerbara LED-ljus runt ramen och marknadens (enligt oss) snyggaste design.

Det finns många återförsäljare av sminkspeglar online. Hos Bäst-i-testet.se tipsar vi om några bra sminkspeglar med belysning som du kan köpa hos kända återförsäljare.