Digitala tjänster


Nedan kan du jämföra Sveriges bästa streamingtjänster inom allt ifrån film och serier till ljudböcker och musik. Vi listar för- och nackdelar såväl som villkor och erbjudanden för att hjälpa dig att välja rätt enklare. Observera att våra sammanställningar är helt oberoende och baserade på kundernas egna omdömen och betyg.

5 tips när du väljer streamingtjänst

Innan du börjar prenumerera på en streamingtjänst finns det en del saker som kan vara bra att tänka på. Nedan ger vi dig några tips på vägen.

  1. Utbud. Först och främst bör du se över vilket utbud du får tillgång till. När det gäller film och serier brukar du kunna välja mellan olika paket innehållande större respektive mindre utbud. Fundera över vilket utbud du är i behov av och utgå efter det.
  2. Pris. Priset är såklart viktigt i valet av streamingtjänst. Se över hur mycket du är villig att betala.
  3. Bindningstid. De allra flesta streamingtjänster idag saknar bindningstider, vilket innebär att du kan avsluta när som helst. Det kan dock vara bra att kontrollera detta en extra gång innan du tecknar.
  4. Provperiod. De allra flesta tjänster som erbjuder streaming av film, musik och böcker erbjuder en kostnadsfri provperiod som du bör utnyttja. På så sätt kan du enklare ta reda på om du uppskattar tjänsten eller inte.
  5. Håll koll på förfallodatumet. Om du utnyttjar en provperiod eller vill avsluta ditt abonnemang är det viktigt att du håller koll på förfallodatumet. Gör du inte det kommer tjänsten att betala dig för ytterligare en månad eftersom betalningen sker via autogiro.

Våra tester:

ljudboktjänst
nextory logo
Bästa ljudboksappen Nextory
Streamingtjänster test
Netflix.logo
Bäst för hela familjen Netflix
bästa webhotell
misshosting bästa webbhotell
Bästa webbhotellet Miss Hosting
tv-abonnemang
allente logo
Bäst i test Allente
Matkasse bäst i test
Hello Fresh matkasse bäst i test
Bästa matkassen Hello Fresh