1,5 gånger snabbare än ugnen

Cosori Premium är en prisvärd luftfritös som lagar mat 1,5 gånger snabbare jämfört med en traditionell ugn. Här kan du välja mellan 11 matlagningsprogram för exempelvis fisk, kyckling, grönsaker, biff, bröd och desserter eller så kan du justera tid och temperatur manuellt. Korgen har en kapacitet på 5,5 liter, vilket motsvarar cirka 2,2 kg mat, och i det medföljande recepthäftet hittar du 100 olika recept som kan ge dig inspiration till dagens middag.

Shake-funktionen säger till när det är dags att vända på maten och varmhållningsfunktionen håller maten varm till servering. Korgen har en non stick-beläggning som förhindrar att mat bränner fast och den rengörs enkelt med varmt vatten för hand eller i diskmaskinen.

Cosori Premium är en prisvärd airfryer för dig som värdesätter funktionalitet.

Vad säger andra om Cosori Premium Airfryer?

Cosoris Premium Airfyrer får utmärkelsen ”Mest prisvärd” i vårt test eftersom den ger dig bra effektivitet och funktioner för priset du betalar. Vi har själva testat Premium Airfryer med goda resultat och den har också fått höga betyg hos exempelvis M3, närmare bestämt 4,5 av 5 möjliga, vilket är bäst av alla nio airfryers i deras test. Vi ser också att Cosoris airfryer fått bra genomsnittsbetyg av användarna själva, bland annat hos Prisjakt (4,2 av 5) samt hos återförsäljare som Elgiganten (4,8 av 5) och Netonnet (4,8 av 5). Här är några exempel på vad användarna säger om Cosori Premium Airfyrer:

Jag har nu haft denna airfryer i en vecka och har lagat mat i den varje dag med fantastiskt resultat, rekommenderas varmt.
Kundrecension från Elgiganten
Lagar god mat snabbt, utan extra fett, och går att diska i maskin. Perfekt! Jag var osäker på om den verkligen skulle vara bättre än varmluftsugn, men det är den. Men vi använder mest temperatur + tid snarare än förinställningarna.
Kundrecension från Webhallen