Om du vill ge din fyrbenta vän det bästa av det bästa ska du välja Buddy Pet Foods. Här får du ett näringsrikt och välsmakande hundfoder innehållande 100 procent naturliga ingredienser. Det är dessutom fritt från både socker, spannmål, gluten och andra onödiga tillsatser.

En annan fördel med Buddy Pet Foods är att du kan starta en prenumeration och få ditt hundfoder levererat till dörren enligt ett förbestämt leveransintervall. Alltså behöver du aldrig tänka på att köpa hundfoder igen! Riktigt smart tycker vi.

buddy pet foods - olika smaker

100 procent naturligt hundfoder

Buddy Pet Foods tycker att våra fyrbenta vänner förtjänar lika god och näringsrik mat som vi människor. Därför har de i samarbete med näringsexperter och veterinärer tagit fram ett hundfoder med 100 procent naturliga ingredienser.

Fodret har en hög kött- och proteinhalt och är fritt från både spannmål, gluten, socker och andra tillsatser som inte gör någon nytta för din hund. Istället innehåller det flera nyttiga superfoods som bidrar till ett extra högt näringsinnehåll och en gladare hund.

Buddy Pet Foods foder kommer i sju trevliga smaker och passar alla hundar, oavsett livsstil, ras och ålder. Och den är dessutom klimatkompenserad, vilket förstås ger ett par extra pluspoäng.

buddy pet foods - olika smaker

Tillverkat i Europa

Allt hundfoder från Buddy Pet Foods tillverkas i deras moderna fabrik i Tjeckien. Här använder man sig av innovativa system och tekniker som gör att fodret behåller ett högt näringsinnehåll.

Anläggningen kontrolleras regelbundet av tredje part och uppfyller strikta krav både hygien, säkerhet och kvalitet. Kort sagt kan du känna dig trygg i att hundfodret tillverkas i en säker och trygg miljö.

Levererat till dörren när du vill

Det som verkligen får Buddy Pet Foods att sticka ut är deras unika prenumerationstjänst. Här kan du nämligen prenumerera på din hunds favoritfoder och få det levererat till dörren enligt ditt bestämda leveransintervall.

Leveransintervallerna ligger mellan var tredje vecka till var tredje månad. Hur ofta du vill få leveransen beror på vilken storlek på hundfoder du väljer samt hur mycket din hund äter.

Är du osäker på hur ofta du behöver dina leveranser? Kontakta då Buddy Pet Foods rådgivare så hjälper de dig att välja rätt. De kan också ge dig tips och råd gällande vilket foder som passar just din hund.

Självklart går det bra att göra engångsköp hos Buddy Pet Foods också om du föredrar det.

Förmånliga köpvillkor och smakgaranti

En annan stor fördel med Buddy Pet Foods är deras köpvillkor. Först och främst får du gratis frakt om du handlar över 500 kronor.

Du har dessutom öppet köp och fri retur i 30 dagar, så länge du returnerar maten oöppnad i originalkartong.

Buddy Pet Foods erbjuder även en smakgaranti som tillåter dig att testa hundmaten innan du bestämmer dig för att köpa den. Då krävs det att minst 80 procent av innehållet i påsen är kvar och att du returnerar maten inom 30 dagar.

Det är också möjligt att beställa ett smakprov genom att kontakta Buddy Pet Foods.

Gå med i Buddys Best Friend Program

Som prenumerant hos Buddy Pet Foods kan du också ta del av deras förmånliga lojalitetprogram – Buddys Best Friend Program.

Här får du alltid 10 procent löpande rabatt på hela sortimentet och din åttonde beställning är alltid gratis.

Utöver det kan du även samla poäng på dina beställningar som du kan byta ut mot rabatter. Och det är också möjligt att värva vänner för att få extra poäng.

Hundägarna ger tummen upp

Det finns inte mycket negativt att säga om Buddy Pet Foods och hundägarna själva verkar hålla med om det. På Trustpilot har företaget till exempel fått betyget 4,5 av 5 baserat på närmare 500 omdömen.

trustpilot.se betyg för buddy pet foods

Kunderna beskriver tjänsten som smidig och enkel och att deras hundar älskar fodret. De vittnar också om positiva förändringar vad gäller päls och maghälsa, vilket förstås är ett stort plus.